Το κλασικό με το μοντέρνο στη διακόσμηση

Η τάση που συνδυάζει το minimal με το κλασικό αποτελεί μια διαχρονική αξία και ένα τρόπο για να δημιουργήσετε  ατμόσφαιρα σε ένα χώρο, ή αλλιώς, να δώσετε modern & vintage luxury αισθητική. Παρακάτω θα δούμε πώς με 4 επιλογές από τη Viscosity Art & Resin Gallery μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένας μεγάλος  abstract πίνακας στον τοίχο, μοντέρνα βάζα με λουλούδια, ορισμένα ξεχωριστά διακοσμητικά αντικείμενα κι ένα ιδιαίτερο τραπέζι είναι ότι χρειάζεται για να δώσετε σε ένα κλασικό χώρο μια μοντέρνα πινελιά.

  1. Τοποθετήστε σύγχρονα έργα τέχνης στους τοίχους, με φωτεινά κι έντονα χρώματα και πλαισιώστε τα με μια κλασική κορνίζα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παίζοντας με την κλίμακα και διακοσμώντας ένα χώρο-πέρασμα με έναν μεγάλο πίνακα και μικρότερα στοιχεία ως συμπληρωματικά, δημιουργείτε μια όμορφη γωνιά.

Ένας πίνακας με χρωματογραφία ρητίνης είναι σίγουρα το κατάλληλο στοιχείο για να συμπληρώσει αυτή τη διακοσμητική πρόταση.

  1. Ένα σετ βάζα με μια χρυσή πινελιά σε minimal εκδοχή και λουλούδια δίνει ζωντάνια και ύφος σε ένα χώρο με τραπέζια, δημιουργώντας διαφορετικά επίπεδα ενδιαφέροντος στο οπτικό πεδίο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε σετ βάζα χειροποίητης πορσελάνης με επεξεργασία υγρού γυαλιού σε μοντέρνο ύφος.

  1. Αντικαταστήστε ένα παλιό παραδοσιακό τραπέζι με ένα μοντέρνας αισθητικής.

Ένα τραπέζι με χρωματογραφία ρητίνης, χειροποίητο, είναι το αντικείμενο που θα δώσει classic & minimal ύφος στο χώρο.

  1. Αδιαμφισβήτητα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Γι’ αυτό, αν θέλετε το μπαρ σας να αφηγείται με την πρώτη εντύπωση πως είναι ένας χώρος με χαρακτήρα όπου οι πελάτες σας θα λάβουν μια προσεγμένη φιλοξενία, ξεχάστε τις χαρτοπετσέτες στα ποτά.

Ο τρόπος που σερβίρουμε ένα ποτό, μιλάει από μόνος του. Έτσι, ένα διάφανο σουβέρ με νιφάδες χρυσού και το κατάλληλο ποτήρι είναι must για την τέλεια εικόνα ενός contemporary & vintage luxury μπαρ που κεντρίζει το ενδιαφέρον.


Τα αντικείμενα που προτείνουμε θα τα βρείτε στο:
Viscosity Art & Resin Gallery
Κολοκοτρώνη 7, Κηφισιά
www.viscosityart.com

Η φωτογράφηση έγινε στο Hyde, Κολοκοτρώνη 5, Κηφισιά.

 

Back to Top