Τα πιο Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας! Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας, εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και σας προτείνουμε τα πιο μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δώρα για το 2019. Είστε έτοιμοι να δείτε τι επιλέξαμε για εσάς;

Αντικλεπτικό σακίδιο πλάτης

Τα σακίδια πλάτης είναι η top τάσης χάρη στο στυλ και την άνεση που προσφέρουν. Ένα σακίδιο πλάτης είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά αν περιλαμβάνει εσωτερική θήκη για laptop, και αποτελεί το ιδανικό δώρο για όσους μετακινούνται συχνά. Εμείς σας προτείνουμε να πρωτοτυπήσετε χαρίζοντας όχι απλά ένα σακίδιο πλάτης αλλά το αντικλεπτικό σακίδιο πλάτης Bobby της εταιρείας XD Design. Ο αντικλεπτικός του σχεδιασμός προσφέρει ένα κρυμμένο φερμουάρ στο πίσω μέρος που το καθιστά αδύνατο να παραβιαστεί.

Minimal ρολόγια τοίχου

Τα ρολόγια τοίχου είναι τα αγαπημένα αντικείμενα των designers εσωτερικών χώρων. Ρολόγια τοίχου σε minimal σχέδια μπορούν να βρουν τη θέση τους σε κάθε σπίτι και να προσδιορίσουν τον χαρακτήρα του χώρου σας εύκολα και άμεσα. Για φέτος, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ρολόι τοίχου από τη συλλογή της εταιρείας Umbra, όπως το αγαπημένο μας Blink.

Κορνίζα led

Οι κορνίζες αποτελούν διαχρονική επιλογή για δώρο καθώς είναι απαραίτητες σε κάθε σπίτι. Εμείς επιλέγουμε να αφήσουμε πίσω τις συμβατικές κορνίζες και να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας τις νέες κορνίζες led της εταιρείας Umbra.  Η φωτιζόμενη κορνίζα GLO της Umbra χρησιμοποιεί λυχνίες LED για κάνει τις φωτογραφίες σας να λάμπουν και να προσθέσει έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο σας ενώ οι δύο γυάλινες πλάκες δίνουν την αίσθηση ότι οι φωτογραφίες σας αιωρούνται.

Δώρα από μάρμαρο

Το μάρμαρο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερο έδαφος ως υλικό στις συλλογές ελλήνων και ξένων industrial designers. Δοκιμάστε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας διακοσμητικά με όψη μαρμάρου όπως η κοσμηματοθήκη Tesora της Umbra ή το ξυπνητήρι lcd flip της εταιρείας lexon.

Για να βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για μοντέρνα δώρα, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis.