Η STIRIXIS επανασχεδιάζει το Mister Baker

Ο Mister Baker είναι η κορυφαία αλυσίδα αρτοποιίας των ΗΑΕ, που ειδικεύεται στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών γιορτών. Ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 18 καταστημάτων σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόσφατα, ο Mister Baker αποφάσισε να αναβαθμίσει και να επικαιροποιήσει την ιδέα του, ώστε να προσφέρει μια ακόμη καλύτερη εμπειρία στους πελάτες του.

Στον Όμιλο STIRIXIS, που είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία με μακρά εμπειρία στη βιομηχανία F & B, ανατέθηκε το έργο από τον Mister Baker και άρχισε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία.

“Εργαζόμασταν μαζί για τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας και τα μέσα μέσω των οποίων πρέπει να επιτευχθούν αυτοί, σχεδιάζοντας προσεκτικά τις τακτικές και δημιουργώντας πλάνα για την αναμενόμενη απόδοση επένδυσης. Μόλις η στρατηγική ήταν “σε ισχύ”, άρχισε η δουλειά μας για τον επανασχεδιασμό της ιδέας. Η ταυτότητα του σήματος, το λογότυπο, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η εμπειρία του πελάτη και οι λειτουργίες συμπεριλήφθηκαν στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, ο Mister Baker υποστήριξε την αλλαγή στο μπροστινό και στο πίσω μέρος των καταστημάτων. Αυτή η ολιστική προσέγγιση έχει δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία στο κατάστημα, στο βαθμό που οι πελάτες των καταστημάτων του Mister Baker είναι σε θέση να γιορτάσουν καθημερινά και να κάνουν κάθε στιγμή να μετράει” δήλωσε η STIRIXIS.

Η ιδέα έχει ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία στα 2 μεγαλύτερα καταστήματα του δικτύου με εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα εφαρμοστεί περαιτέρω σε όλα τα άλλα καταστήματα εντός των επόμενων 18 μηνών.

Άρθρο από το Online Magazine:
Back to Top