Άκρως νοσταλγική αισθητική στη Casa Fayette

Η εντυπωσιακή Casa Fayette βρίσκεται στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού και υποδέχεται τους επισκέπτες με μία άκρως νοσταλγική αισθητική.

LOBBY

Με την είσοδό τους στο Lobby, οι επισκέπτες εισέρχονται σε ένα ρετρό χώρο, μία αίσθηση που επιτυγχάνεται με την παλέτα των χρωμάτων, τις μορφές, την προέλευση των επίπλων και τον εσωτερικό σχεδιασμό.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο της Casa Fayette έχει επίσης vintage αισθητική. Οι πράσινες και χρυσές αποχρώσεις κυριαρχούν στο χώρο, ενώ στο μπαρ κυριαρχεί το έντονο κόκκινο με το χρυσό.

ΤΑΡΑΤΣΑ

Η βεράντα του Casa Fayette είναι ένας μοναδικός χώρος λουσμένος στο φως, με χρώματα και σύγχρονο ύφος. Από εκεί, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τη θέα στη πόλη και να εκτιμήσουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της Casa Fayette.

SPA

Το σπα βρίσκεται στον ένατο όροφο, που είναι ο ψηλότερος όροφος του κτιρίου. Έχει δύο καμπίνες μασάζ, σάουνα, ατμόλουτρο και αποδυτήρια με ντους.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Η Casa Fayette διαθέτει 36 δωμάτια και σουίτες, που χωρίζονται σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Όλα τα δωμάτια είναι εξωτερικά, με εκπληκτική πανοραμική θέα από τα παράθυρα. Το φυσικό φως φτάνει σε κάθε μικρή γωνιά του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Photos:  Undine Pröhl

Άρθρο από το Online Magazine:
Back to Top