Τα νέα γραφεία της Merck από την STIRIXIS!

Η Merck Greece, η κορυφαία εταιρεία επιστήμης και τεχνολογίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ανέθεσε στον Όμιλο STIRIXIS τον επανασχεδιασμό και την ανακαίνιση του χώρου εργασίας της ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την ταυτότητα και τις αξίες της εταιρείας, καθώς και να την αναβαθμίζει σε ένα νέο μοντέλο εργασίας. Ως αποτέλεσμα, τα νέα γραφεία της Merck βελτιστοποιήθηκαν, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία και μέγιστη λειτουργικότητα στους χρήστες τους.

“Τα χρώματα, όπως τα χαρακτηριστικά, ακολουθούν τις αλλαγές των συναισθημάτων”, είπε ο Πικάσο. Στο design, λοιπόν, χρησιμοποιήθηκε αυτήν ηαισθητική προσέγγιση για να καλλιεργηθεί ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον για τον χώρο εργασίας. Η ρεσεψιόν εμπλουτίστηκε αισθητικά με χώρο αναμονής, σήμανση και branding. Χρησιμοποιώντας φυσικές υφές και ζωντανά χρώματα, με βάση την εντυπωσιακή εταιρική ταυτότητα της Merck, στόχος ήταν να αποτυπωθεί ένα ισορροπημένο και αναζωογονητικό εργασιακό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην ψυχολογική ασφάλεια και ευεξία των εργαζομένων.

Τα επίπεδα του ανώτερου ορόφου εξωραΐστηκαν με υπερσύγχρονα περίπτερα και αίθουσες συσκέψεων, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ασφαλέστερη κυκλική συνεχή ροή για τους εργαζομένους. Οι ηχοαπορροφητικές επιφάνειες ενσωματώθηκαν σε όλες τις περιοχές, σε συνδυασμό με έναν έξυπνο σχεδιασμό φωτισμού για να βελτιώσουν την εμπειρία και την εστίαση του χρήστη. Το branding ενισχύθηκε με περιβαλλοντικά γραφικά που απεικονίζουν στοιχεία που σχετίζονται με την Ελλάδα. Ένα αποτελεσματικό αλλά λεπτό σύστημα ανίχνευσης εντοπίστηκε για λειτουργική πλοήγηση σε κάθε όροφο.

Back to Top