Σχεδιασμός καταστήματος ένδυσης στη Χαλκίδα

Στο κατάστημα ανδρικής μόδας ”Stamatopoulos Man for Himself” στην Χαλκίδα, χρησιμοποιήσαμε μια εκδοχή κλασικού μινιμαλισμού. Ένας τολμηρός συνδυασμός  αυστηρών γραμμών και σχημάτων σε έναν ευέλικτο χώρο επέτρεψε σε κάθε λεπτομέρεια στο εσωτερικό να λειτουργεί αισθητικά και λειτουργικά.

Στο ισόγειο σχεδιάσαμε έναν χώρο για casual ντύσιμο, όπου τα έπιπλα, ο φωτισμός με τους μεγάλους κύβους στην οροφή, τα ράφια και οι καθρέφτες από χαλκό χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν μια λαμπερή, γοητευτική και κομψή ατμόσφαιρα.  Διαμορφώνεται ένα ανεπίσημο περιβάλλον για τον πωλητή και τον αγοραστή, που  θα μπορούσαν να χαλαρώσουν σε έναν άνετο χώρο. Πολλά από τα κομμάτια είναι ειδικά κατασκευασμένα για τον εκθεσιακό χώρο, συμπεριλαμβανομένων και  των επίπλων.

Στον πρώτο όροφο, αντιθέτως, βρίσκουμε έναν εκπληκτικό χώρο για επίσημο ανδρικό ένδυμα. Εδώ, το κλασικό στυλ με  τις αυστηρές γραμμές “αγκαλιάζει” τον πελάτη και τον κάνει να  νιώθει τον χώρο δικό του, έναν χώρο που θα απολαύσει για αρκετή ώρα. Τα έπιπλα με ειδική επεξεργασία πατίνας είναι  σχεδιασμένα και κατασκευασμένα μοναδικά για τον χώρο.

Η εξωτερική όψη σχεδιάστηκε εκ νέου δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας και κλασικής  αρχιτεκτονικής ,καθώς οι μεγάλες καμάρες από χαλκό γοητεύουν και προσεγγίζουν τον πελάτη.

Η ιδέα ήταν να συνδυαστεί η μόδα με την αρχιτεκτονική και να γίνει ο εκθεσιακός χώρος πολύ άνετος και φιλόξενος για τους  πελάτες.

Το γραφείο μας ”Cadworks Architecture Design’‘ προσφέρει μια προσαρμοσμένη -στις ανάγκες του κάθε έργου- σχεδιαστική προσέγγιση υψηλών προδιαγραφών. Η επαγγελματική φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσει μοναδικές και προσαρμοσμένες αισθητικές λύσεις για τους πελάτες, συνδυάζοντας διαχρονικά σχέδια με εντυπωσιακό design. Στην εκπλήρωση των στόχων ενός πελάτη ενσωματώνουμε την πολυτέλεια, την άνεση και την κομψότητα στην προσπάθειά μας για την δημιουργία ενός πραγματικά απαράμιλλου περιβάλλοντος.

Architectural design: www.cadworks.gr

Graphic design: www.fairyland.gr

Photos: www.dimitristsinias.com

 

 

 

Back to Top