Κατοικία στην Κέρκυρα / doxiadisplus

Εγκατεστημένη σε ένα παρθένο περιβάλλον, με απόλυτη εγγύτητα μόλις 60 μέτρα από την απομονωμένη παραλία Τριάδες και με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, αυτή η μοναδική βίλα είναι φωλιασμένη στην πλαγιά μιας κοίτης του ποταμού.

Ο κύριος στόχος ήταν αυτό το σπίτι να ανοίξει προς τη θάλασσα διατηρώντας παράλληλα την ήρεμη εμφάνιση και την ιδιωτικότητα του στο ανέγγιχτο περιβάλλον.

Το κτίριο εμπλέκεται με τις φυσικές του ρυθμίσεις και αναπτύσσεται γύρω από έναν κύριο άξονα κυκλοφορίας κατά μήκος της κοίτης του ποταμού, ο οποίος οδηγεί από την πίσω είσοδο προς το σπίτι, κατά μήκος της πισίνας, σε ευρύχωρους ενιαίους χώρους και έξω στη εντυπωσιακή κύρια βεράντα. Η διάταξη των συρόμενων παραθύρων έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν το μέγιστο άνοιγμα και έναν συνεχή εσωτερικό-εξωτερικό χώρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα υπνοδωμάτια και ο ξενώνας είναι πιο ιδιωτικά.

Το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία ενιαίας διαρρύθμισης με παρακείμενη κουζίνα και επιπλέον εξωτερική κουζίνα, μία κύρια σουίτα, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, έναν ανεξάρτητο ξενώνα σε δύο επίπεδα, χώρους προσωπικού, μια πισίνα με προστατευμένη αυλή και μια μεγάλη βεράντα με χώρο για υπαίθριο φαγητό και διαμονή.

Πηγή: doxiadisplus.com

Back to Top