Διαχείριση μοντελοποίησης κατασκευών

16ο Πανελλήνιο συνέδριο management υπηρεσιών υγείας, Το “έξυπνο” νοσοκομείο, στις 17 & 18 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

O αρχιτέκτονας Χάρης Σαββίδης, με αφορμή την πολύ μεγάλη εμπειρία του ως αρχιτέκτονας στα κτίρια περίθαλψης, συμμετέχει ως ομιλητής, στο 16ο Πανελλήνιο συνέδριο management υπηρεσιών υγείας, Το “έξυπνο” νοσοκομείο, στις 17 & 18 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Θέμα: η “Διαχείριση μοντελοποίησης κατασκευών και η αειφόρος συντήρηση”.

Θα αναλυθεί η πρακτική της προσομοίωσης, της κατασκευής και της λειτουργίας του κτιρίου, με βάση το μοντέλο παραμετρικής σχεδίασης BIM (Building Information Modeling), μια μέθοδος η οποία εξασφαλίζει δραματική μείωση του κόστους, εξοικονόμηση χρόνου σε όλα τα στάδια και βέλτιστη απόδοση της επένδυσης.

Η «Έλυτρον αρχιτεκτονική + πολεοδομία ε.ε.», με τα πιο πρόσφατα έργα της, τη νέα πτέρυγα χειρουργείων του Ευαγγελισμού και το Νέο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Σκοπίων,είναι ένα από τα ελάχιστα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα τα οποία έχουν ενσωματώσει τον παραμερικό σχεδιασμό και άρα, την ιδέα “Έξυπνο” νοσοκομείο.

Επιπλέον, στην τρέχουσα χρονική στιγμή, η Έλυτρον, έχει αναλάβει το ρόλο του συμβούλου αρχιτεκτονικής μελέτης, στην κοινοπραξία κατασκευής που κατασκευάζει το Έργο “Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” ένα έργο, το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά σε μοντέλο BIM.

Διαχείριση μοντελοποίησης κατασκευών και η αειφόρος συντήρηση

Διαχείριση μοντελοποίησης κατασκευών και η αειφόρος συντήρηση1

Hospital Hospital_2

Back to Top