Αρχοντικό στη Λήμνο- TN Dezign Studio

Αυτό το όμορφο αρχοντικό του 19ου αιώνα βρίσκεται στη Λήμνο και ανακαινίστηκε πρόσφατα από την TN Dezign. Ένα μεγάλο, παραδοσιακό νεοκλασικό αρχοντικό που με τα έπιπλα του τονίζει την αυθεντικότητα του 18ου – 19ου αιώνα.

Το σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς και ανακαινίστηκε με μια πιο σύγχρονη πινελιά.

Τα χρώματα άλλαξαν από κίτρινους τοίχους με μπλε παντζούρια και παράθυρα, σε μπεζ τοίχους με πετρόλ παράθυρα. Τα δωμάτια εκμοντερνίστηκαν διατηρώντας έπιπλα που ξεχωρίζουν με τα χαρακτηριστικά της εποχής τους, συνδυάζοντας παράλληλα και πιο σύγχρονα στοιχεία, όπως το πετρόλ χρώμα και το λευκό ξύλο στις οροφές, αναδεικνύοντας μια αυθεντική, πιο ανάλαφρη, αλλά αντιπροσωπευτικήαρχοντιά.

Το γραφείο μας «TN Dezign», ιδρύθηκε το 2021 και ειδικεύεται κυρίως στα πολυτελή καταστήματα λιανικής,  έχει έδρα το Παρίσι και την Αθήνα αλλά αναλαμβάνει έργα σε όλο τον κόσμο. Προηγούμενα έργα μας, περιλαμβάνουν την εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση διαμερισμάτων και σπιτιών σε διαφορετικά στυλ όπως minimaldesign, λιτές γραμμές, κλασσικά, κυκλαδίτικα κα. Πάντα με γνώμονα το κάθε project ξεχωριστά κι αντιμετωπίζοντας το ως μια νέα πρόκληση, θέλουμε να δημιουργούμε μοναδικές ατμόσφαιρες για τους πελάτες, συνδυάζοντας διαχρονικά σχέδια με εντυπωσιακό design.

 

PROJECT INFORMATION
Location:ΜύριναΛήμνος, Ελλάδα
Area: 400sqm
Design firm: TN Dezign
Designer: Thalia Nicolaidis

email: imakri@tndezign.com
tel: +33 6 84 87 22 90, +30 6946420639
Address: 59, rue saint André Arts 75006 Paris, France
Website: http://tndezign.com/
Instagram: https://www.instagram.com/tndezign/

Back to Top