Η 7η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται στη Στέγη !

To ΕΣΩ έρχεται την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018 στις 17:00, στην μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, με σημαντικούς ομιλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θεματικές όπως Internet Sensation, Αρχιτεκτονική και η Πόλη, Σχεδιασμός Κατοικιών και Ξενοδοχείων, Bιομηχανικός Σχεδιασμός, αλλά και Έργα Μικρής και Μεγάλης Κλίμακας είναι κάποια απο αυτά που θα μας απασχολήσουν.

Κοντά μας θα είναι οι Λαέρτης Αντώνιος Βασιλείου του γραφείου LAAV Architects (με δημοσιευσεις του έργου του σε FORBES, CNN, CNBC, SPIEGEL, HUFFPOST, LE FIGARO κ.ά.) o Παύλος Χατζηαγγελίδης των 314 Architecture Studio, o πρόσφατα βραβευθής, με το βραβείο αρχιτεκτονικής, απο το Ελληνικό Ίνστιτούτο Αρχιτεκτονικής Νίκος Κτενάς του γραφείου Nikos Ktenàs architecture και ο δημοσιογράφος και υπευθυνος του πολιτιστικου της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Nίκος Βατόπουλος, εμπνευστής του κινήματος Κάθε Σάββατο στην Αθήνα. Στην νέα μας ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα απο το branding agency obqo στην σύνδεση www.esw.gr θα δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο.

Η Inmind είναι ο Platinum Sponsor του Συνεδρίου, ενώ το duo σχεδιαστών από το Λονδίνο PearsonLloyd, που συμπεριλήφθηκε πρόσφατα ανάμεσα στα 50 κορυφαία γραφεία του κόσμου που διαμορφώνουν το μέλλον του παγκόσμιου design, θα μιλήσουν στο ΕΣΩ 2018, ως καλεσμένοι της εταιρείας!

Επίσης με την στρατηγική συνεργασία της SGT S.A. και της έκθεσης PRODEXPΟ ώς Knowledge Partners, Eκπρόσωποι Μεγάλων Ξενοδοχειακών Αλυσίδων, Θεσμικοί Επενδυτές του Real Estate και Αρχιτέκτονες θα συζητήσουν σε ένα πάνελ για το παρόν και το μέλλον, αλλά και την δυναμική που αναπτύσσεται στην Αθήνα με αφορμή επενδύσεις άνω των 10 δις Ευρώ που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Θέμα του Πάνελ 
Η νέα όψη της πόλης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις curated by SGT S.A. PRODEXPO

Με την Ελλάδα να έχει εδραιώσει πλεόν την θέση της στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και την Αθήνα να ανακάμπτει, το επενδυτικό ενδιαφέρον αυξάνεται. Πως μπορούμε να κεφαλαιοποιήσουμε αυτό το ενδιαφέρον για την δημιουργία μιας ζωντανής και βιώσιμης Ευρωπαϊκης πρωτεύουσας;

Συντονίζει o Nίκος Ρουσάνογλου, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  • Xάρης Σιγανός, Executive Director, Zeus International ( Wyndham Hotels)
  • Nαταλία Στράφτη, Chief Operating Officer, Grivalia Properties
  • Ελένη Σπάρτση,Architect, Schema 4 Architects
  • Όλγα Ίτσιου Τεχνική Διευθύντρια DIMAND

Η Prodexpo είναι το σημαντικότερο συνέδριο για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Συγκεντρώνει τα σημαντικότερα στελέχη από όλόκληρο το φάσμα της αγοράς ακινήτων για δύο μέρες δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσης και πληροφοριών για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Εδώ και 19 χρόνια αποτελεί το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των decision makers της αγοράς. Διοργανώνεται από την κορυφαία εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας. “Σ.Γ.Τσομώκος”

Η ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται από τα περιοδικά ARCHISEARCH.gr και +DESIGN.

Back to Top