Η ΠΙΟ «ENERGY» ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕNERGY ATHENS 2017 

Για συνεχή χρονιά το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum Museum for Architecture and Design προσκαλούν καλλιτέχνες από όλα τα είδη των τεχνών (ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική φωτογραφία, αρχιτεκτονική, χειροποίητο κόσμημα, graphic design, comics, video art, graffiti, ταινίες μικρού μήκους κ.α) για να παρουσιάσουν τα έργα τους στο ENERGY ATHENS 2017.

Διάρκεια έκθεσης:  7 Ιανουαρίου  έως 28 Φεβρουαρίου 2017
Τόπος διεξαγωγής: Contemporary Space Athens, Mητροπόλεως 74, Πλάκα
Κόστος συμμετοχής: 100,00€

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει σε μία κοινή έκθεση διαφορετικές απόψεις και τάσεις της εποχής. Να συνδυάσει διαφορετικές τεχνικές αλλά και να συνθέσει μία ενιαία εικόνα της τέχνης του σήμερα. Να μεταφέρει σε όλους τους επισκέπτες ποιά είναι η “ενέργεια” της εποχής μας μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των συμμετεχόντων.
Την έκθεση επιμελούνται οι :

-Ιωάννης Καραλιάς, Πρόεδρος του Εuropean Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies, αρχιτέκτονας, ζωγράφος και ποιητής.

-Christian Narkiewicz-Laine,Πρόεδρος του Chicago Athenaeum: Museum For Architecture and Design, αρχιτέκτονας, κριτικός τέχνης, ζωγράφος και ποιητής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση στέλνοντας ηλεκτρονικά τα έργα τους  μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016 στο   submission@europeanarch.eu  τα εξής:
– 1 έως 3 έργα σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία jpg, eps ή pdf υψηλής ανάλυσης)

– Τις διαστάσεις και τους τίτλους των έργων (αρχείο word)

– Artist Statement και στοιχεία επικοινωνίας του καλλιτέχνη (αρχείο word)

– Μια πρόσφατη φωτογραφία (αρχείο jpg, pdf)

– Τα έργα που θα υποβληθούν στην κατηγορία video θα πρέπει να σταλούν σε
mp4 αρχεία και σε HD ανάλυση.
Για την έκθεση θα εκδοθεί κατάλογος με τα έργα και τα βιογραφικά των καλλιτεχνών

 

poster3-energy2017

Back to Top