Η Marriott έφτιαξε το δωμάτιο του Μέλλοντος!

Η Marriott International συνεργάστηκε με τη Samsung και τη Legrand, για να δημιουργήσει το ξενοδοχειακό δωμάτιο, που θα αποτελέσει την απόλυτη εμπειρία του ξενοδοχείου μέλλοντος.

Το Εργαστήριο “Internet of Things (IoT)” – που λειτουργεί από το τμήμα καινοτομίας της Marriott – διερευνά έννοιες, που μπορεί να βελτιώσουν την εμπειρία του επισκέπτη, να δημιουργήσουν πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό δωματίων, και να συμβάλουν στις παγκόσμιες προσπάθειες και στόχους της Marriott.

Το “έξυπνο” δωμάτιο του ξενοδοχείου επιτρέπει σε πολλαπλά συστήματα, συσκευές και εφαρμογές να επικοινωνούν μεταξύ τους, ώστε να εξυπηρετούν τους επισκέπτες και να βελτιστοποιούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου.

Δείτε στο βίντεο πως δημιουργήθηκε βήμα-βήμα αυτό το HighΤech Δωμάτιο:

“Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θέλουν να εξατομικεύσουν σχεδόν τα πάντα στη ζωή τους και η εμπειρία τους στο ξενοδοχείο δεν θα πρέπει να είναι διαφορετική”, δήλωσε η Stephanie Linnartz, Global Chief Commercial Officer της Marriott International και συνεχίζει «Συνεργαζόμενοι με κορυφαίους συνεργάτες, εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και φωνής, για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να ρυθμίσουν το δωμάτιό τους έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους – είτε αυτό σημαίνει να δημιουργήσουν το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης, είτε ένα χώρο, που επιτρέπει την παραγωγικότητα στους επαγγελματίες ταξιδιώτες. ”

Δείτε στο βίντεο το Δωμάτιο του Μέλλοντος:

Πηγή: HotelDesign.gr