Ο μοναδικός ουρανοξύστης στη Σιγκαπούρη

Η Hyatt Hotels ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου Andaz hotel στην Ν.Α. Ασία. Πρόκειται για το Andaz Singapore, ένα νέο ξενοδοχείο, που άνοιξε για να επεκτείνει το κύριο σκοπό την ξενοδοχειακής αλυσίδας, που είναι να προσφέρει έμπνευση και αυτόχθονες εμπειρίες, που ταξιδεύουν τον επισκέπτη στην τοπική κουλτούρα κάθε προορισμού.

Το Andaz Singapore ανοίγει στο DUO, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι κοίλων ουρανοξυστών, ύψους 186 και 170 μέτρων αντίστοιχα, με σχήμα εξαγωνικό. Σχεδιασμένο από τον πολυβραβευμένο Γερμανό αρχιτέκτονα Ole Scheeren, το DUO είναι η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη ανάπτυξη στην περιοχή Ophir-Rochor και αποτελείται από κατοικίες, εμπορικούς χώρους, γραφεία και το νέο ξενοδοχείο Andaz. Το DUO συνδέεται απευθείας με τον σταθμό Bugis MRT μέσω υπόγειων πεζόδρομων, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις γωνιές της πόλης.

Το Andaz Singapore, σε συνεργασία με το φημισμένο διακοσμητή εσωτερικών χώρων, Andre Fu της AFSO, οραματιζόταν το ξενοδοχείο ως ένα σύγχρονο lifestyle προορισμό, που θα αγκαλιάσει το αστικό πνεύμα της Σιγκαπούρης. Ο Fu έλαβε γνώση της δυναμικής θέσης του ξενοδοχείου και της γειτονιάς του, για να δημιουργήσει ένα πολυεπίπεδο “σοκάκι” και να ενσωματώσει τις τοπικές τεχνικές, τα διακοσμητικά στοιχεία, τα έπιπλα και την τέχνη στο σχεδιασμό του ξενοδοχείου.

Στην αίθουσα προβάλλονται πολλά έργα τέχνης. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης θα δει τα κορεσμένα από το χρώμα έργα του βραζιλιάνου γλύπτη André Mendes, αξιοσημείωτα έργα του τοπικού καλλιτέχνη της Σιγκαπούρης Ahmad Abu Bakar, έργα της καλλιτέχνιδας από τις Φιλιππίνες, Monica Delgado, που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη, και έργα Μαλαισιανού καλλιτέχνη Fauzulyusri Mohd Yusof.

Το Andaz Singapore στεγάζει 342 μοντέρνα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 26 σουιτών, με τεράστια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, που πλαισιώνουν εκπληκτική θέα στην πόλη.

Πηγή: HotelDesign.gr

Back to Top