Κατακόρυφος κήπος: Για ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο

Τι να κάνετε έτσι ώστε να προσελκύσετε επισκέπτες στο ξενοδοχείο σας; Όλα παίζουν ρόλο, από την φιλοξενία, τον εσωτερικό σχεδιασμό και γενικότερα το περιβάλλον. Όπως πάντα, το κλειδί για την επιτυχία είναι στις λεπτομέρειες.

Προσέλκυση και γοητεία 

Ο στόχος σας είναι να προσελκύσετε νέους πελάτες, αλλά και να τους γοητεύσετε. Ποια είναι η διαφορά; Δεν αρκεί οι επισκέπτες σας να κάνουν μια κράτηση, αν η εμπειρία τους δεν είναι εξαιρετική και τόσο ιδιαίτερη ώστε να την περιγράψουν στους φίλους και την οικογένεια τους. Τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό; Δημιουργήστε ένα μοναδικά ευχάριστο εσωτερικό αξιοποιώντας τα σωστά στοιχεία.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό εσωτερικό στο ξενοδοχείο σας 

Το έργο ενός επαγγελματία τοπίου που θα σχεδιάσει για εσάς την κατάλληλη πράσινη λύση καινοτομίας είναι αυτό που θα κάνει όλη τη διαφορά. Ξέρει πώς να σας βοηθήσουν να κάνετε την πρώτη εντύπωση που είναι απαραίτητη για την επιχείρηση φιλοξενίας σας, εκπληκτική. 

Η επιλογή ενός κατακόρυφου κήπου 

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους ένας κατακόρυφος κήπος θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε και να γοητεύσετε τους μελλοντικούς σας επισκέπτες:

  • Αισθητική

Είτε πρόκειται για τον χώρο της ρεσεψιόν, spa, λόμπι ή κάποια άλλη περιοχή … ένας κάθετος κήπος βελτιώνει ριζικά την εμφάνιση ενός χώρου. Με τον μοναδικό σχεδιασμό της φυτικής επιλογής ανάλογα πάντα με την γενική εικόνα του χώρου αλλά και την ρύθμιση των εγκαταστάσεων, ένας κατακόρυφος κήπος μοιάζει με ένα ζωντανό έργο τέχνης. Όλοι θα θέλουν να σταματήσουν, να σταθούν μια στιγμή και να θαυμάσουν τον πλούσιο τοίχο σας και να απολαύσουν μια στιγμή απόλαυσης.

  • Περισσότερα buzz και marketing

Κάθε ξενοδοχείο έχει ένα σημείο ενδιαφέροντος -focalpoint- που προσελκύει την προσοχή. Το δικό σας μπορεί να γίνει: ένας κατακόρυφος κήπος. Τέτοια σκηνογραφικά καδραρίσματα δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας την ιδανική λήψη φωτογραφιών για περιοδικά, κοινωνικά μέσα ή όταν πραγματοποιείτε ειδικές εκδηλώσεις. Αυτό θα σας φέρει δημοσιότητα και έκθεση στον ξενοδοχειακό χώρο και θα σας διαφοροποιήσει αισθητά.

  • Προωθήστε την πράσινη φιλοσοφία

Συνεχίστε την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση του πληθυσμού για περισσότερη πράσινη και οικολογική συνείδηση. Τα ξενοδοχεία που ενστερνίζονται την πράσινη φιλοσοφία έχουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους. Γίνονται πιο επιθυμητά εφόσον προάγουν την καινοτομία και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Δημιουργεί ένα ευχάριστο χώρο διαμονής αλλά και εργασίας

Πολλά αποτελέσματα από επιστημονικές μελέτες έδειξαν θετικές επιδράσεις του πρασίνου στην ψυχική υγεία. Ακόμη και μια γεύση της φύσης βοηθά τους ανθρώπους να καθαρίσουν το μυαλό τους και να αισθάνονται πιο χαλαροί. Βυθίζοντας τους επισκέπτες στο πράσινο επηρεάζετε τη διάθεση τους προς το καλύτερο, και ποιος δεν θέλει να βρίσκεται εκεί που αισθάνεται οικεία και όμορφα.

Το σημαντικό είναι να δημιουργήσετε μια στιγμή ή ένα αντικείμενο που θα υπενθυμίζει στους επισκέπτες σας για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας. Ενισχύστε τον φιλόξενο χαρακτήρα στον χώρο σας, δημιουργώντας στους ταξιδιώτες την επιθυμία να θέλουν να επιστρέψουν να μείνουν στο ξενοδοχείο σας.

*Technology of Paisajismo Urbano

Σε ποιον χώρο του ξενοδοχείου σας σκεφτήκατε ήδη την εγκατάσταση ενός κατακόρυφου κήπου;

Vita Verde
13th km Thessalonikis – Moudanion, Thermi
57001, P.O. Box 60-364
T: +30 2310 844846
www.vitaverde.gr

Back to Top